На Житомирщині працівниця дитячої лікарні виграла ноутбук в банківській акції

  Медичний статистик обласної дитячої клінічної лікарні Леся Данилюк виграла ноутбук. Жінка взяла участь в акції “Back to school з Mastercard та ПриватБанком” і стала однією із сотні переможців з усієї України, які отримають головний приз акції - сучаний ноутбук.

 

  За умовами акції, потрібно було зареєструватись на сайті ПриватБанку і здійснити покупку через будь-який POS-термінал своєю карткою Mastercard на суму не менше 50 грн.

  “Побачила лист на електронці від ПриватБанку. Відкрила, прочитала про акцію. Ні на що особливо й не розраховуючи, вирішила зареєструватись. Все одно зазвичай не знімаю грошей із картки, а розраховуюсь безготівково. Була дуже здивована, коли зателефонували з ПриватБанку і повідомили про перемогу”, - розповіла Леся Данилюк.

  Жінка отримує зарплату на картку ПриватБанку. Цією ж карткою сплачує за комунальні послуги і здійснює необхідні покупки. Та попри активне користування банківськими сервісами ПриватБанку, у свою перемогу не повірила навіть коли їй зателефонували з банку і повідомили про виграш.

  “Коли мені зателефонували з ПриватБанку і сказали про перемогу, я не повірила. Ми живемо у той час, коли шахраї якими завгодно способами намагаються ошукати людей. Ось і я подумала, що це шахраї чи хтось кепкує з мене. Тим паче, що раніше ніколи нічого не вигравала. Та я дуже рада, що це не шахрайство і я дійсно перемогла”, - поділилася своїми враженнями Леся Данилюк.

  Крім працівниці дитячої лікарні з Житомирщини, ноутбуки  Lenovo IdeaPad 320-15ISK (80XH022SRA) отримають ще 99 українців, які взяли участь в акції та перемогли. Крім цього, ще 500 учасників акції виграли сертифікати у мережу спеціалізованих канцелярських магазинів AKVAREL.

  Нагадаємо, акція “Back to school з Mastercard та ПриватБанком” проходила з 15 серпня 2018 року по 30 вересня 2018 року. Участь в акції взяли понад 11 500 клієнтів ПриватБанку. Ознайомитись з іншими банківськими акціями та взяти участь можна на сайті “Усі акції ПриватБанку”.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework