Житомиряни пропонують запровадити викладання "Основ християнської етики"

  Звернення з відповідною вимогою з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради сьогодні, 2 жовтня.

 

  «Для забезпечення прав і свобод дітей та молоді на вільний світоглядний вибір держава повинна створити належні умови (Конституція України, ст. 11, 35; Конвенція ООН про права дитини, ст. 14, 17, 28, 29).

  Сьогодні Україна переживає важкі випробування – військову агресію, духовну та культурну кризу. Без духовного відродження суспільства на християнських цінностях неможливо мріяти про побудову суверенної, гуманної, цивілізованої та правової держави. Особливо діти та молодь, не маючи християнських духовних орієнтирів, знаходяться під гнітючою дією важких обставин у державі.

  На дітей небезпечно впливають такі речі, як певна Інтернет-інформація, яка отруює і буквально вбиває молоді душі, а також такі негативні явища, як наркоманія, алкоголь, булінг, суїцидальні впливи, та ін. Тільки розуміння, що є добро, а що зло, зможе захистити молоді душі від вбивчого впливу середовища. Вихована ж на християнських моральних цінностях, молодь зможе сама впливати і змінювати це середовище на краще», — йдеться в тексті петиції.

Нині звернення отримало 1,2% від потрібної кількості підписів. Наразі триває їх збір. Підтримати петицію можна тут:

 

Последнее изменение Вторник, 02/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework