×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирян просять через Бюджет участі проголосувати за встановлення скульптури Шинкаруку

  У Житомирі на вулиці Михайлівській планують встановити бронзову скульптуру відомому автору та виконавцю, почесному громадянину Житомира Володимиру Шинкаруку.

  Для цього житомирян закликають проголосувати за програмою “Бюджет участі” до 10 жовтня включно. А саме – підтримати проект №57 “Бронзова скульптура Володимиру Шинкаруку на вул. Михайлівській”.

  Голосувати можуть лише житомиряни. Потрібно взяти паспорт, прийти до районної або міської адміністрації і проголосувати там. Власники карток Ощадбанку, Приватбанку можуть голосувати в інтернеті тут

  “Друзі мої, прошу вас підтримати проект №57 Бронзова скульптура Володимиру Шинкаруку на вул. Михайлівській”, – звернулася до всіх заслужена артистка України Ірина Шинкарук.

  Раніше Ірина розповіла детальніше про унікальну скульптуру Володимира Шинкарука:

 “Розмови щодо встановлення пам’ятного знаку Володимиру Шинкаруку ведуться вже кілька років. На бюджет участі подано проект бронзової скульптури Володимиру Шинкаруку «Іду у пісню, наче йду у вічність» на вулиці Михайлівській. Від кожного житомирянина залежить доля цього проекту. Прошу підтримати нашу ініціативу, і зовсім скоро можна буде посидіти поруч з скульптурою улюбленого поета, барда, викладача, друга… і завдяки QR-коду послухати його вірші, пісні.  Заслужений художник України Василь Іванович Фещенко вже працює над цією скульптурою. Сподіваюся, що вона стане улюбленим місцем зустрічі житомирян і приваблюватиме гостей міста”.

  Підтримують ініціативу, учні, колеги, друзі Володимира Шинкарука, багато житомирян, які шанують творчіст нашого відомого земляка і знають, як вона впливає на молоде покоління і яким стимулом приклад Володимира Федоровича є для інших. Зокрема, друзів-житомирян голосувати за проект №57 закликав і журналіст Віктор Мельниченко:

  “Друзі-житомиряни! Прошу всіх проголосувати за проект №57 – бронзову скульптуру Володимиру Шинкаруку на вулиці Михайлівський. Володимир Федорович – митець, який присвятив своє життя Житомиру, і його творчість – це своєрідний символ нашого міста. Біля скульптури будуть збиратися закохані пари, батьки з дітьми, дідусі, бабусі з онуками, і приклад Володимира Шинкарука надихатиме молоде покоління своїм життям та творчістю прославити наше місто! Проголосуйте до 10 жовтня!” 

Андрій Козаченко

 

Последнее изменение Вторник, 02/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework