×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Вдруге у Житомирі пройшов фестиваль науки і техніки «SpaceTechFest». ФОТО

  У Житомирі вже вдруге пройшов фестиваль науки і техніки «SpaceTechFest» у Житомирському державному технологічному університеті.

  Із відкриттям фестивалю привітали 29 вересня начальник управління культури та туризму ОДА Тетяна Парфентієва та начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА Світлана Гресь.

  «Ми живемо у час нової технічної революції. І приємно те, що Житомир тримає руку на пульсі. Величезна подяка університету, за те що він робить, адже весь світ потребує сучасних і новітніх технологій. Прийміть щирі вітання від голови обласної адміністрації Ігоря Гундича», – сказала Тетяна Парфентієва.

  На фестивалі представлені наукові та технічні розробки.

  В рамках фестивалю відвідувачі мають змогу поринути в інший світ завдяки VR-окулярам, політати за допомогою Авіа-тренажеру, подивитися науково-популярні фільми та вивчити зоряне небо завдяки цифровому планетарію.

  Крім цього, на фестивалі представлені сучасні ігрові та навчальні роботи від провідних студій робототехніки міста. Також на фестивалі планують побудувати великого робота.

  У рамках фестивалю відбулося підписання «Технологічного Пакту для розвитку жінок в STEM-компаніях», який ініційований STEM Коаліцією за підтримки посольства Королівства Нідерландів в Україні у партнерстві з житомирським державним технологічним університетом і провідними компаніями міста Житомира.

ok 0213676

ok 0210238

ok 021368

ok 0213633

ok 02136896

ok 02136892

Джерело: oda.zt.gov.ua

 

Последнее изменение Вторник, 02/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework