Яким обіцяє бути ювілейний театральний сезон в Житомирі?

  Вже зовсім скоро, 5‒6 жовтня, відбудеться відкриття ювілейного, 75-го театрального сезону в Житомирському обласному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги.

   Саме в ці два дні глядачі зможуть побачити прем'єрну виставу «Show Must Go On», яка, за словами режисерів, постановників та тих, хто працює над її створенням, повинна просто вразити та приємно здивувати глядача. Про це стало відомо під час прес-конференції, яка відбулася в облмуздрамтеатрі сьогодні, 2 жовтня.

  Зокрема, під заходу художній керівник театру, заслужений діяч мистецтв України Наталія Тімошкіна разом з іншими колегами, працівниками театру, трішки привідкрили завісу нового сезону, але зовсім небагато, аби зберегти інтригу, а також для того, щоб глядачу було ще цікавіше, що ж цікавого принесе цей ювілейний сезон.       

  Варто зауважити, що для всіх поціновувачів театрального мистецтва чекатиме просто дивовижна та чудова можливість — розіграш золотого квитка. Він діятиме повністю на всі вистави ювілейного сезону. Отож, комусь із щасливчиків поталанить стати володарем цього золотого квитка. Його розіграш слід очікувати вже найближчими днями. Отож, шановні читачі, не проґавте свій шанс: слідкуйте за новинами драмтеатру в соціальній мережі Фейсбук, де й відбуватиметься розіграш. Там будуть зазначені і всі його умови.

  «Ми вже працюємо над розробкою нового сайту нашого театру. Він буде стильним, сучасним, креативним. Там можна буде навіть здійснювати купівлю квитків в режимі онлайн. Це, ми вважаємо, спрощуватиме процес придбання квитків, оскільки квиточок буде електронним. Окрім того, це дозволить усім поціновувачам театру слідкувати за нашими новинами, дізнаватися більше про всі цікавинки, які відбуватимуться. Оновлений сайт повинен стати набагато зручнішим у користуванні», — розповідають представники облмуздрамтеатру.

  Також під час прес-конференції стало відомо, що в облмуздрамтеатрі нині активно говорять та думають про реконструкцію будівлі і всіляко обмірковують це важливе питання. Наразі лише готовий проект дизайну, оформлення приміщення, розроблений архітекторами. Але його, як і детальніше про саму реконструкцію, відомо ще не зовсім багато.

  Повертаючись до прем'єрної вистави «Show Must Go On», варто зауважити, що глядачів чекає феєричне, дивовижне, видовищне дійство — симбіоз танцю, музики, театрального мистецтва. «Це буде дуже цікава, глибока, вражаюча вистава. Якщо говорити масштабніше — це вистава про чоловіче та жіноче начало, про взаємини між людьми, про кохання, про саме життя...», — зазначила Наталія Тімошкіна.

  Ми також не розповідатимемо вам, шановні читачі, ще більше інформації про цю виставу — ви краще самі скористайтеся нагодою і сходіть на прем'єру. Але варто зауважити, що поталанило тим, хто вже купив квиточок на 5, чи на 6 жовтня. А все тому, що на ці дні вже всі квитки розкуплені. Є й приємна новина: у зв'язку з численними проханнями глядачів, а також у зв'язку з тим, що дуже багато людей хочуть потрапити на прем'єрну виставу, «Show Must Go On», її покажуть ще й 19 жовтня. Але варто поспішити: на цю виставу вже теж лишилося дуже мало квитків. Отож, не варто гаяти часу — варт хутчіш купувати квиточок, аби потрапити саме на новеньку виставу.

  Насамкінець варто зазначити, що цінова політика лишилася в драмтеатрі незмінною: вартість квитків лишається тією ж самою. Зміни відбудуться лише для новорічних вистав: квиточки на них стануть дорожчими на 5 гривень.

  Ну що ж, з нетерпінням чекатимемо відкриття нового, ювілейного театрального сезону. Судячи з усього, він обіцяє бути цікавим та вражаючим, та має порадувати новими прем'єрами, а також улюбленими та добре знайомими виставами минулих років.

kd02101806 10

 

kd02101806 10

kd02101806 10

kd02101806 10

kd02101806 10

kd02101806 10

kd02101806 10

kd02101806 10

             

Последнее изменение Вторник, 02/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework