×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Смертельний потяг: На залізниці в Бердичеві загинув чоловік

  Фатальна подія сталася 1 жовтня близько 19.00 на службовому переході через колії неподалік залізничного вокзалу у районному центрі.

  На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції.

  Попередньо, вантажний потяг, що рухався у напрямку м. Козятина, смертельно травмував 61-річного жителя м. Бердичева, який перетинав залізничні колії. Нині триває з’ясування причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація - ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

  Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Зокрема, переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».

  Перед тим, як увійти в небезпечну зону, впевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближені до перону чи платформи та подбайте про безпечну відстань під час проходження потяга. Будьте уважні та обережні!

Джерело: rio-berdychiv.info

 

Последнее изменение Четверг, 04/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework