×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Замок на Житомирщині увійшов в топ-10 ідей для відпочинку по-королівськи. ФОТО

  Зізнайтеся, ви коли-небудь мріяли бути королем, відважним рицарем чи принцесою? Уявіть, дитячу мрію про замок та королевство сьогодні ж можна втілити в життя

Замок-музей «Радомисль»

ok 04.10.1023jpg

  Перевтілитися в героїв середньовічної казки допоможе один з найвідоміших замків України – Радомисль. Він стоїть на гранітній скелі і пронизаний духом старовини: восьмиповерхова башта з гвинтовими сходами, величні стіни, автентичні інтер’єри, бійниці…

  При замку працює готель «Віа Регія». Гості можуть пожити в аскетичних номерах, що нагадують келії ченців, або обрати собі покої принцеси.

«Вежа ведмежа»

  Далеко від цивілізації, в мальовничих Карпатах, загубився справжній лицарський замок.Стилізована фортеця «Вежа ведмежа», зведена з дуба і каменю, може похвалитися оригінальними сторожовими вежами, просторим двором і стильною бруківкою.

  А біля романтичного замку знаходиться невелике озеро і чиста гірська річка. Це затишне містечко полюбилося багатьом телевізійникам. Наприклад, тут знімали деякі епізоди шоу «Холостяк». Якби існували готелі-фортеці, вони б виглядали саме так.

ok 04.10.23642jpg

«Чорний замок»

  Усього 5 хвилин їзди від серця Івано-Франківська – і ось він, середньовічний замок, що холодить кров назвою «Чорний». Не варто побоюватися: ці стіни не зберігають похмурих давніх історій. Нова будівля, зведена в австро-угорському стилі, схожа на замок не тільки зовні.

  Його інтер’єри також виконані в історичному стилі. А номери обставлені стилізованими меблями і доповнені багатою обробкою.

ok 04.10.23654jpg

Готель «Замок Лева»

  Якщо б камені могли говорити, вони б розповіли гостям готелю «Замок Лева» безліч дивовижних історій. Адже стіни цього готелю-фортеці прожили довге життя – їм вже, вважай, що сто років! Готель складається з двох невеликих історичних будівель, які знаходяться в серці старовинного міста.

ok 04.10.236596jpg

Замок-готель «Бельведер»

  Про відомий гірськолижний курорт «Буковель» чули всі. А хто знає, що всього в двох кілометрах від нього можна зустріти середньовічний замок?

Готель, стилізований під старовину, височіє на скелі, біля гірської річки. А з вікон замку відкривається панорама на гірськолижні траси. Справжня фортеця-готель. У номерах можна прийняти душ з мінеральною водою

ok 04.10.236jpg

Замок-готель «Вишеград»

  Під Києвом теж є свій замок. Всього 10 хвилин їзди від столиці – і перед вами постає стильна фортеця. Замок-готель «Вишеград» працює вже більше 10 років: можна не тільки зупинитися у затишних номерах, але і побалувати себе в СПА-комплексі.

ok 04.10.203jpg 

Замок «Тамплієр»

  У самому серці скіфських степів Причорномор’я, на Миколаївщині, височіє дивовижнийзамок «Тамплієр». Вся територія цього комплексу – своєрідний етнографічний музей із середньовічним тиром, збройовою кімнатою, полем для змагань і парком облогових знарядь. Гостей зустрічають брамники в лицарських обладунках! Це місце допоможе відчути атмосферу середньовіччя.

ok 04.10.20368jpg

Замок-готель «Айвенго»

  Як, мабуть, здивується мандрівник, коли звичні пейзажі за вікном раптом змінить замок, що виріс біля невеликого озера. Побачити «Айвенго» з його казковою природою і романтичним духом середньовіччя можна на трасі Київ – Чоп. Зупиняються тут не тільки випадкові мандрівники. Наприклад, молодята із задоволенням влаштовують фотосесії.

ok 04.10.23653jpg

Замок-готель «Роза вітрів»

  Цей замок – просто фантасмагорія, де найхимернішим чином сплелися дивовижні морські образи. Така тема вибрана не випадково – адже «Роза вітрів» розташувалася в морській столиці України, Одесі.

ok 04.10.23659jpg

Готель «Замок Венеції»

  Венеціанський замок біля самого берега моря? В Україні? Таки так! Ви легко знайдете його у Бердянську, на Далекій косі. Оселитися можна прямо в башточках, з вікон яких видно переливчасте Азовське море.

ok 04.10.5639jpg

 

Джерело: ukraine-is.com

 

Последнее изменение Четверг, 04/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework