×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

ОТГ трьох областей навчать новим підходам у сфері поводження з відходами

  Представників ОТГ у трьох пілотних областях (Дніпропетровська, Волинська та Житомирська) запрошують до участі в проекті «Покращення якості послуг в сфері управління відходами на муніципальному рівні в ОТГ».

  Цей проект реалізується в рамках Програми «U-LEAD з Європою» і втілюватиметься спільно з Кластером сталого економічного розвитку GIZ. Проект триватиме до жовтня 2019 р, повідомляє портал "Децентралізація". 

  "Ініціатива передбачає навчання ключових суб'єктів ОТГ основним аспектам та підходам у сфері управління твердих побутових відходів (ТПВ), надання підтримки ОТГ у розробці планів заходів щодо управління ТПВ; сприяння міжмуніципальному співробітництву у сфері управління ТПВ", - йдеться у повідоменні.

  Так серед заходів організатори анонсували  проведення тренінгів з регіонального та муніціпального планування  управління з відходами, розробки та презентація планів з управління з відходами, контрактування та постачання послуг з управління з відходами. Також учасників познайомлять  з інституційними  організаційними та законодавчими вимогами у сфері поводження з побутовими відходами.

  Об'єднаним тергромадам пропонують  підтримку у розробці місцевих планів у відповідності до Національної стратегії управління відходами та Національного плану дій з управління відходами, сприяння міжмуніципальному співробітництву у сфері управління ТПВ.

  Також в рамках цієї ініціативи  пропонується організація інфомаційно-просвітницьких заходів для громадян як на місцевому, регіональному рівнях, так і на національному рівні. 

  Проект розрахований на рік і розпочинається з жовтня 2018 року. Заявки на участь приймаються до 15 жовтня. Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Джерело:  ukrinform.ua

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 05/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework