×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Дитина-сирота з Новограда невдовзі отримає житло від держави

  Таке рішення прийняла 4 жовтня комісія щодо придбання житла для дітей-сиріт, яка діє при Житомирській облдержадміністрації.

  Окрім Новограда, нові домівки отримають діти-сироти з Радомишльської і Коростишівської міських ОТГ, а також Лугинської і Хорошівської селищних громад – повідмоляє Житомирська ОДА.

  Обласна адміністрація зазначає, що у 2018 році Житомирщина отримала 18 млн 255 тис грн субвенції з державного бюджету для придбання, будівництва і реконструкції житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дитячих будинків сімейного типу та малих групових будинків.

  В обласному бюджеті передбачили 1 млн 645 тис грн на придбання 18 житлових об’єктів під соціальне житло для 18 осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Ще 190 тис грн – на ремонт 3 будинків/квартир, які перебувають у власності таких осіб.

  З початку року на Житомирщині вже 7 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали соціальне житло за рахунок обласного бюджету та у співфінансуванні із місцевими – повідомляє Житомирська ОДА.

  Соціальне житло можуть отримати особи з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 18 до 23 років, в яких у віці до 18 років померли або загинули батьки, та особи, які були віднесені до дітей, позбавлених батьківського піклування.

  На сьогодні на Житомирщині функціонує 43 дитячі будинки сімейного типу, в яких виховується 287 дітей.

Джерело: novograd.city
 

 

Последнее изменение Пятница, 05/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework