×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У селі на Житомирщині, яке входить до одного з найкращих ОТГ України, не можна навіть купити хліба

   В селі Котівка Андрушівського району місцеві жителі не можуть купити навіть хліба, оскільки магазину в них немає.

  Але, на жаль, наразі питання функціонування торгівельного закладу так і не вирішено. Червоненська громада лише тепер почала бити на сполох, що треба піти на поступки не лише підприємцю (надати приміщення (безкоштовно) або надати податкову пільгу, а й простим людям, які потерпають від байдужості до їхніх конституційних гарантій. - про це повідомляють в групі Андрушівка Сьогоднішній у Фейсбук.

  Хоча дана тема обговорювалась депутатами селищної ради: «Триває засідання бюджетної комісії Червоненської селищної ради. Найжвавіше обговорювалося питання підтримки депресивних територій громади. Серед пропозицій з цього питання - відкриття магазину в с.Котівка, запропонована Бачинським Володимиром Степановичем. Для відкриття магазину, планується, надати підприємцю приміщення (безкоштовно) або надати податкову пільгу. Шановні підприємці громади, якщо вас це зацікавило, звертайтеся до керівництва селищної ради.
Червоненська ОТГ (розвиваймо громаду разом)».
  « - Шкода, що закрили магазин підприємці, бо старість не радість, навіть не має де придбати буханець хліба, - бідкається бабуся. Вік прожили, всяко було, важко працювали на землі і залишитись на старість без можливості за оті жалюгідні пенсії-копійки купити хліб-сіль. Навіть не буде змоги його купити (хліб-сіль) та зустріти в селі районне керівництво чи народного депутата, як там його …Ревегу. Але навряд чи вони сюди приїдуть, ми не потрібні владі.

  Хіба що від виборів до виборів обіцяючи «покращення». Зрозуміло, що в селі більшість жителів це пенсіонери. І ми та наше село - вимираємо. Повна некомпетентність представників елітарної влади, і абсолютне нехтування будь-якими правами та свободами простих громадян, дає право говорити про цілеспрямований геноцид.
Молодь намагається втекти у великі міста, бо не бачить жодної перспективи для себе. 
  Інколи прошу сусідку, щоб закупила необхідні продукти харчування в с.Нехворощ або на вихідних в селищі Червоне на ринку. Буває й сама їду в Андрушівку, то там широкий асортимент продовольчих товарів і чимало магазинів. А тут в Котівці великий, просторий магазин побудований ще в Радянському Союзі заростає бур'янами по-коліна. Якщо держава не підтримує і не дає змоги працювати тут приватному підприємцю то нехай сама організує роботу магазину? То ж невже, ми, прості роботяги не заслуговуємо на краще? Чи треба ще почекати декілька років, щоб ми всі вимерли як мухи. Може вже досить?» - гнівно закінчила розповідь бабуся.

 

Последнее изменение Вторник, 09/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework