×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Жителів області просять обмежити використання електрообігрівачів та бойлерів

Адміністрація ПАТ “ЕК “Житомиробленерго” попереджує споживачів електричної енергії Житомирської області про можливі аварійні відключення електроенергії.

Вони застосовуватимуться у критичних ситуаціях, в зв’язку з перевищенням затверджених обмежень потужності, і триватимуть упродовж двох годин.

Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, жителів області просять економно використовувати електроенергію та без зайвої потреби не вмикати потужні електроприлади. Особливо слід обмежити використання електроенергії у години найбільшого навантаження - з 08.00 до 11.00 та з 16.00 до 22.00. В цей час рекомендується не вмикати електрообігрівачі, електробойлери та решту енергоємних електроприладів.

Неконтрольоване використання потужних електроприладів перевантажує енергосистему, що, в свою чергу, може призвести до коротких замикань та стати причиною пожеж в багатоквартирних будинках і в приватному секторі. Необхідно ретельно перевіряти котли та електроприлади після вимкнення електроенергії, щоб уникнути небезпечних ситуацій.

Це тимчасові обмеження, які мають забезпечити безперебійну роботу об’єднаної енергосистеми України та гарантувати якісне і надійне електропостачання в майбутньому.

n 0312141850

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework