×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Рятувальники пробили дві ополонки та нагодували лебедів, котрі оселилися с. Тетерівка

2 грудня до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення з проханням надати допомогу лебедям, які стали заручниками крижаної пастки на місцевій річці в с. Тетерівка Житомирського району.

До служби порятунку «101» зателефонував селянин, який повідомив, що на річці Тетерів, яка пропливає повз село, цілий рік живуть лебеді. У зв’язку з різким похолоданням вода на водоймі замерзла і птахи позбавилися можливості плавати на ній. Саме тому їм негайно треба було розширити середовище свого перебування. 15 лебедів вже декілька днів намагалися самотужки пробити кригу, але їм це так і не вдалося. Окремі з них навіть поранились. Не змогли допомогти пернатим і селяни.

Надзвичайники за допомогою ломів пробили дві ополонки, а також нагодували пернатих. Як стверджують рятувальники, поки лебеді будуть перебувати у воді, вона знову не замерзне. Якщо ж птахи залишать своє звичне місце перебування на тривалий час, то ополонки доведеться пробивати знову. Та все ж таки найголовніше те, що сьогодні пернаті знаходяться у звичному середовищі перебування і наразі їм нічого не загрожує.

n 0312141851

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework