×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині добудовують гуртожитки для військових

  На території військового містечка 30 ОМБр ім. князя Костянтина Острозького добудовують гуртожитки поліпшеного типу для військовослужбовців контрактної служби.

  "На даному етапі ми накриваємо будівлі та утеплюємо зовнішні стіни, проводимо розводку труб системи опалення та водопостачання, вкладаємо труби для водовідведення, невдовзі плануємо заводити до приміщень комунікації", — каже бригадир робочої команди Олександр. 

  Нагадаємо, що в Новограді хочуть збудувати до кінця року нові гуртожитки для 30 ОМБр і 12 окремого полку оперативного забезпечення. Кожна будівля розрахована на 125 ліжок для неодружених контрактників. Вона матиме два поверхи. На першому поверсі буде кімната з пральними машинками і рештою атрибутів. На кожному розташується кухня. Загалом буде блочна система: дві кімнати по п'ять осіб. Індивідуальний туалет і душ. Усі меблі і побутова техніка закуповуватимуться Міністерством оборони.

  — За планом ці гуртожитки мають бути повністю однаковими і зробленими під ключ. Тобто військовий, підписавши контракт, отримає ліжко-місце у такому гуртожитку. Наступного року планується побудувати ще гуртожитки, що будуть розраховані для військових, які підписали контракт на наступний термін. Кімнати в них будуть розраховані на три людини. Далі — побудова мікроквартир. Тобто військовий, який має звання сержанта, зможе отримати таку мікроквартиру, — розповів під час свого візиту в Новоград 13 травня Юрій Бірюков.

Джерело: novograd.city
 

 

Последнее изменение Среда, 10/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework