На Житомирщині піротехніки ДСНС знищили 14 мінометних мін та 1 артснаряд часів минулих війн

  5 жовтня група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила 15 одиниць вибухонебезпечних предметів часів минулих війн, що були виявлені напередодні.

   Зокрема, поблизу с. Липне Любарського району під час проведення земельних робіт на полі місцевого підприємства працівник зачепив ковшем та вигорнув на поверхню декілька металевих предметів, що були схожі на вибухонебезпечні. Про це він одразу ж сповістив правоохоронців, а ті, у свою чергу, Службу порятунку. Фахівці ДСНС за допомогою металошукачів обстежили прилеглу ділянку та виявили загалом 14 мінометних мін калібром 82 мм.

  А в с. Стетківці Чуднівського району боєприпас часів другої світової війни місцевий житель виявив у ставку під час риболовлі. Фахівці ідентифікували його як  76 мм артснаряд.

  Шановні громадяни! Рятувальники застерігають: якщо ви знайшли невідомий предмет, то одразу ж сповістіть про це за номерами екстрених служб «101» або «102». Ні в якому разі не торкайтеся його! Будьте відповідальні – не залишайте їх без нагляду, адже така необачність може закінчитися трагедією для випадкових перехожих.01

У ДСНС України у Житомирській області

Последнее изменение Среда, 10/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework