Вчора повертався на шкільному автобусі, а сьогодні на лікарняному ліжку: Що ж сталося з 6-річним хлопчиком на Житомирщині?

  Про історію шестирічного хлопчика Максима із Житомирської області на своїй Фейсбук-сторінці розповіла депутат Житомирської обласної ради Олена Галагуза.  

 

  «6-річний Максим Галета учора, 9 жовтня, повертався на шкільному автобусі додому у с. Ганнопіль із школи, що у с. Киянка Ємільчинського району. Ця світлина зроблена уже сьогодні в лікарні. Питання в тому, що справді сталося з Максимом.

  Його мама Ганна говорить, що син пережив у дитинстві важку моральну травму і не дуже говіркий. Лише сказав, що його штовхнули. У школі говорять про нещасний випадок.

  І знову ситуація, як у ЖНВК 11: педагоги не завели у медпункт чи не викликали швидку. Лише ввечері вчителька подзвонила і цікавилася, а директор школи досі від мами не бере слухавки. Мама одразу ж, як син приїхав у рідне село, подзвонила у швидку, де зафіксували струс мозку. Медики відповідно сповістили поліцію. Але. Є велика проблема, що Максим замкнувся у собі і йому потрібна допомога психолога, щоб дізнатися правду. Вячеслав Печененко, Larisa Shevchuk, зверніть увагу на цей випадок», — йдеться в тексті допису.

kd10101813 1

Последнее изменение Среда, 10/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework