×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Перевізники мають намір підняти ціни за проїзд

  В облдержадміністрації відбулася нарада з перевізниками області, під час якої обговорювали витрати підприємців на здійснення пасажироперевезень.

  Адже підприємці прагнуть найближчим часом збільшити вартість проїзду для пасажирів. Управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА проаналізує складові ціни проїзду кожного маршруту.  9 жовтня, перевізники області, які здійснюють пасажироперевезення, зустрілися з керівництвом області. Під час наради обговорювалися складові вартості проїзду для пасажирів, витрати на здійснення перевезення.

  За словами, автоперевізників області через постійне підвищення вартості палива, вони змушені будуть збільшити ціну за квиток на своїх маршрутах. Адже це і заробітна плата водія, і перевезення пільгових категорій громадян.

  Заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький наголосив на тому, що всі перевізники області мають надати свої розрахунки щодо ціни на перевезення для аналізу та акумулювання загальної інформації до профільного управління. І лише після обґрунтування своїх намірів, слідуватиме підняття вартості проїзду.

  «Будь-які спроби підвищення вартості проїзду мають бути економічно обгрунтованими. Усі перевізники мають подати свої розрахунки за всіма маршрутами», - зазначив Олексій Ясюнецький.

  Начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк зауважив, що наразі лише п’ять перевізників області надали свої розрахунки та заяви з наміром про підвищення вартості проїзду на своїх маршрутах.

  За його словами, з 1 жовтня 2018 року по області була визначена з перевізниками вартість одного пасажирокілометра – 61 коп. Проте через значне здорожчання основних видів палива ціна одного пасажирокілометру збільшиться.

Джерело: oda.zt.gov.ua

 

Последнее изменение Четверг, 11/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework