На 2 трасах Житомирщини поліція розпочне використовувати TruCam

  Протягом першого тижня патрульна поліція використовуватиме TruCam у пілотному режимі для профілактики.

 

  Про це повідомляється на www.0412.ua.

  В Україні із 8 жовтня патрульна поліція починає використовувати пристрої вимірювання швидкості на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення, повідомили в ОДА.

  На Житомирщині пристрої вимірювання швидкості будуть використовувати на трасах М-07 Київ-Ковель-Ягодин та на М-06 Київ-Чоп. Патрульна поліція використовуватиме TruCam лише із розміщенням дорожніх знаків, що повідомляють про фото- відеофіксацію порушень, на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності унаслідок перевищення швидкості.

  У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебуватимуть службові транспортні засоби з увімкненими маячками синього кольору. Протягом першого тижня патрульна поліція використовуватиме TruCam у пілотному режимі для профілактики, щоб учасники дорожнього руху звикли до нововведення.

  Для запобігання зловживаннямта  корупційним ризикам пристрій TruCam містить алгоритм шифрування AES, що робить неможливим втручання в роботу системи та будь-яке корегування даних.

  Служба моніторингу Департаменту патрульної поліції буде контролювати кількість складених адміністративних матеріалів та кількість збережених відео.

Джерело: www.0412.ua

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework