Лісова охорона Лугинського лісгоспу виявила нічних «мисливців» за дубами зі зброєю

  Напруженою виявилася минула ніч для рейдової бригади державного підприємства «Лугинське лісове господарство».

   В лісовому масиві Лугинського лісництва рейдовики виявили залишки вогнища, яке,очевидно, хтось поспіхом розкидав.

  Через деякий час лісові охоронці почули звук автомобіля та брязкіт маніпулятора. Через 30-40 метрів вже в іншому кварталі Лугинського лісництва вони зустріли позашляховик, за яким їхав ЗІЛ-131 з маніпулятором. Із позашляховика вийшов громадянин В, який мав при собі мисливську зброю, а також дозвіл на її носіння.
Своє перебування у лісі нічної пори зі зброєю (!) він пояснив тим, що був на полюванні, автомобіль його застряг в колії і він викликав на допомогу автомобіль ЗІЛ-131.

  Коли ж рейдова група проїхала слідами авто, то неподалік виявила 5 зрізаних дерев дуба, у яких було відокремлено по одній колоді від нижньої частини стовбура. Трохи збоку лежало ще 2 колоди, які, очевидно, зловмисники встигли розвантажити з автомобіля, коли їх повідомили про те, що наближається рейдова бригада.

  Трохи згодом на виїзді з лісового масиву сусіднього Лугинського спецлісгоспу патрульним екіпажем поліції в присутності працівників лісової охорони був зупинений ЗІЛ-131. Цікаво, що при перевірці документів, до цього автомобіля підїхав той же громадянин В. вже на іншому позашляховику. Зі слів працівників лісової охорони, позашляховик перекрив проїзд патрульному автомобілю, що дало змогу вантажному автомобілю зникнути.

  Матеріали події направлено до правоохоронних органів.

Наталія Горай, прес-служба Житомирського ОУЛМГ

 

Последнее изменение Пятница, 12/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework