Рятувальники стали чемпіонами «Динаміади 2018» з волейболу

  11 жовтня у спортивному комплексі Динамо (м. Житомир) відбувся заключний етап змагань «Динаміада 2018» з волейболу, яка щороку проводиться між силовими структурами області.

  У фінальній частині зустрілися чотири переможниці відбіркових груп, а саме рятувальники, команда Служби безпеки України та дві команди  поліцейських (представники Головного Управління нацполіції в області та Коростенського відділу).

  Після жеребкування утворилися дві півфінальні пари: поліція (Головне управління) – Служба безпеки, рятувальники – поліція (м.Коростень). За результатами ігор переможцем у першій парі стали представники Головного управління нацполіції області. Наступні з рахунком 2:0 у заключний етап вийшли фахівці Управління ДСНС Житомирщини.

  Після запеклої боротьби у фінальній грі турніру з рахунком 2:0 вогнеборці здолали суперників та стали абсолютними переможцями. Відповідно 2-е призове місце зайняла команда Головного управління нацполіції. Гра за 3-4 місця, між командами Служби безпеки та Коростенського відділу нацполіції, закінчилась на користь Служби безпеки, які посіли почесне 3-є місце.

У ДСНС України у Житомирській області

Последнее изменение Пятница, 12/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework