На благодійному аукціоні у Житомирі збирали гроші на лікування онкохворого хлопчика

Артему 9 років, він навчається у 3 класі ЗОШ № 12 м. Житомир. У 2009 році у хлопчика виявили пухлину в голові. Ізраїльські лікарі після обстеження сказали, що нічого з нею робити не потрібно. Проте, згодом після чергового обстеження було виявлено іншу пухлину та лікарі не можуть поставити точного діагнозу. 

Місяць тому стан Артема почався погіршуватися, у нього порушення рухової активності лівої частини тіла. Відмовила рука та нога. Зараз хлопчик у нейрохірургічному центрі у м.Гюнзбург (Німеччина). На лікування Артему необхідно 50 000 євро. 20 листопада його прооперували. Операція була надзвичайно важкою, хлопчик пробув під наркозом більше 30 годин. Зараз Артем потребує довгострокової реабілітації. Лікарі, які оперували хлопчика, говорять, що в їхній практиці таких пухлин ще не було. Саму ж пухлину відправили на дослідження в клініку дитячої патології.
Аби допомогти Артему Михайленку сьогодні, 3 грудня, у Житомирі громадська спілка «Час змін» організувала благочинний спортивно-культурний аукціон «Життя заради дітей!».
На аукціоні було представлено понад 80 лотів. Серед них роботи художників та майстрів міста, м’ячі із автографами Олега Блохіна та Андрія Шевченка. А також, повна збірка Олімпійських книг, шпага олімпійської чемпіонки Олени Харламової, олімпійська форма 80-тих років, автографи Олександр Розенбаума та Олександра Усика та багато іншого.
Оскільки лотів було надзвичайно багато, то деякі із них, можна було купити за мінімальну ціну безпосередньо перед початком аукціону.
«Народні майстри з радістю відгукнулися на таку ініціативу. Для нас підтримати дітей-інвалідів - це справа честі», - говорить голова спілки народних майстрів «Мистецьке Полісся» Анна Івченко. Тут виставлено багато картин, переважно на них зображено квіти. На картинах ми також розставили фотографії Артема, я думаю - це символічно. Ми надіємося, що нам вдасться, хоча б трошки допомогти йому, адже хвороба не питає важкі часи в країні чи ні».

 

 

 

Последнее изменение Понедельник, 15/12/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework