×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині прокуратура розслідує відчуження лісових земельних ділянок вартістю майже мільйон гривень

Житомирською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері розпочато кримінальне провадження

за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення посадовими особами органу місцевого самоврядування, на підставі яких з державної власності незаконно відчужено понад 2,5 га земель вартістю понад 900 тис грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Установлено, що на підставі рішень Буківської сільської ради Житомирського району фізичними особами набуто у приватну власність лісові земельні ділянки, які знаходяться поза межами населених пунктів та належать на праві постійного користування ДП «Житомирське лісове господарство».

Як з’ясувалося, жодних заяв від громадян про передачу у приватну власність земельних ділянок для розгляду на сесіях сільської ради не надходило, а відтак, питання про передачу у приватну власність лісових ділянок узагалі не розглядалося і не вирішувалося.

Разом з тим, видано завідомо неправдиві витяги з неіснуючих рішень сільської ради, унаслідок чого з державної власності неправомірно відчужено понад 2,5 га лісових земель вартістю 937 тис грн.

Наразі кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України скеровано до Житомирського райвідділу міліції для розслідування.

n 0412141859

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework