×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині відзначили Міжнародний день інвалідів

Сьогодні в Житомирі та всіх районах області проходять заходи з нагоди Міжнародного дня інвалідів.

Щороку 3 грудня світову спільноту об’єднують такі універсальні цінності, як милосердя, співпереживання та повага до людей з обмеженими фізичними можливостями. Цей день нагадує нам про дітей, жінок і чоловіків, які не можуть жити повноцінним життям, але не втрачають надії і потребують наших теплих слів, посмішок і допомоги.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

n 0412141860

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський завітав у будинок культури Українського товариства глухих у Житомирі, аби підтримати людей з особливими потребами. У своєму виступі посадовець наголосив: «На вашу долю випали нелегкі випробування. Щодня вам доводиться долати моральні та фізичні перешкоди, але ви демонструєте своє терпіння, незламність сили духу та мужність. Як представник влади я розумію, що бюджетних коштів не завжди вистачає на те, аби забезпечити людям з особливими потребами достойний рівень життя. Хочу подякувати представникам громадських організацій, волонтерам та всім людям із відкритими і щирими серцями за їхню допомогу тим, хто її потребує. Вважаю, що такі зустрічі з вами варто проводити постійно, а не лише в Міжнародний день інвалідів. Цей напрямок роботи має стати системним у діяльності влади в області. Доказом уваги керівництва держави до людей з особливими потребами є те, що 1 грудня Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про Уповноваженого Президента України з прав людей з інвалідністю». Бажаю вам міцного здоров’я, довголіття, оптимізму, миру і злагоди».

n 0412141860 1

Директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна зазначила, що гаслом у співпраці влади та громадських організацій, які допомагають людям з особливими потребами, є лозунг: «Всі ми рівні, але всі ми різні». Посадовець повідомила, що 3 грудня в Червоноармійському районі відкривається стаціонарне відділення територіального центру для людей з обмеженими фізичними можливостями та громадян похилого віку. Галина Корінна переконана, що проблема доступності для цих людей не втрачає своє актуальності, оскільки вона стосується не лише облаштування будівель пандусами, а й можливості отримувати інформацію із мас-медіа та не відчувати жодних бар’єрів у суспільстві.

n 0412141860 2

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework