«Всю свою 25-річну офіцерську службу віддав військовій авіації»: В авіакатастрофі загинув льотчик з Озерного. ВІДЕО

  Про це повідомляється на сторінці спільноти повітряного командування "Схід" у мережі Фейсбук.

   «СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ БОЙОВОГО ТОВАРИША

  Командування та особовий склад повітряного командування «Схід», висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати – передчасної трагічної смерті чоловіка та батька, нашого бойового товариша – полковника ПЕТРЕНКА Івана Миколайовича – людини великої душі, чуйної, доброзичливої, добропорядної.

  Вчора, 16 жовтня, близько 17:00 години, у полі поблизу селища Уланів Вінницької області під час виконання навчально-бойового польоту, який проводився в рамках навчання «Чисте небо – 2018 впав літак Повітряних Сил Збройних Сил України Су-27УБ. Винищувач належав бригаді тактичної авіації із Миргорода Полтавської області. Внаслідок авіаційної катастрофи загинуло двоє пілотів – екіпаж літака. Тіла льотчиків знайдено, командиром екіпажу був полковник Іван Петренко. Обставини катастрофи з’ясовуються.

  На 47 році обірвалося життя найдорожчої та найріднішої для вас людини, до втрати якої ніколи не можна бути готовим, адже з нею назавжди йде частинка нас.

  А для багатьох військовослужбовців – він був взірцем для наслідування. Всю свою 25-річну офіцерську службу Іван Миколайович віддав військовій авіації: пройшов шлях від старшого льотчика інструкторського бомб ардувального авіаційного полку (навчального) навчального авіаційного центру підготовки льотного складу повітряної армії до заступника командира з авіації – начальника авіації повітряного командування «Схід» Повітряних Сил Збройних Сил України. Мав загальний наліт понад 1000 годин та класну кваліфікацію «Військовий льотчик 1 класу», освоїв типи літаків: Л-39, Су-27, МіГ-29. Був вмілим і мудрим керівником, командиром.

 Важко знайти слова втіхи… Проте світлі спогади про полковника Івана Петренка, який чесно і гідно прожив своє життя, присвятив себе високій місії служіння Вітчизні, залишив по собі плоди добрих справ – завжди будуть сильнішими за смерть.

  Поділяємо ва ш біль та горе. Глибоко сумуємо з приводу непоправної втрати нашого бойового товариша і колеги. Нехай його останній політ в небеса приведе душу в Царство Небесне.

 Вічна і світла йому пам’ять!", — йдеться в повідомленні.

   

kd17101814_1.jpg

   Про падіння Су-27 говорили в ефірі "Ваша Свобода".

за матеріалами Прес-центру повітряного командування "Схід",

а також радіо "Свобода"

Последнее изменение Среда, 17/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework