Чи виганяли насправді дітей з маршрутки на Малинщині?

  Місцевий перевізник виправдовується, мовляв, минулого місяця водій його маршрутки не виставляв школярів із салону — записи відеокамер цього не підтвердили.

   Про це повідомляє infomalin.biz.

  У вересні ІнфоМалин писав про неприємний інцидент, який трапився в одній із місцевих маршруток. Дітям, які повертались зі школи додому, водій маршрутки рейсу «на лісотехнікум» відмовив у пільговому проїзді та змусив вийти із салону автобуса. Випадок, зі слів очевидців, трапився 21 вересня о 15:05 на зупинці біля школи №3.

  «Водій висадив із маршрутки двох дітей — хлопчика десяти років, який має посвідчення пільгового проїзду, та шестирічну дівчинку, яка поверталась із ним зі школи. Водій змусив їх вийти, відмовляючи в проході. Сказав дитині, що в нього немає пільгового місця. Діти, плачучи, вийшли», — нарікала на Facebook-сторінці «Малин Інформ» Світлана Кнотько.

  По гарячих слідах ІнфоМалин тоді одразу вирішив з’ясувати причини такої поведінки водія, і зателефонував до місцевого перевізники, депутата Малинської міської ради Олександра Столяра.

  «Не може такого бути! Тому, що в нас є камери, і це все дуже легко перевірити. Зараз цю ситуацію дуже «нагрівають». Не знаю, кому це вигідно і кому це треба. Але так є. Бо ніхто нікого ніде не висаджує. Водій міг попередити, що у вихідний день безкоштовно не возитимуть, бо на це немає грошей. В інше просто не можу повірити. Та обіцяю перевірити почуте від вас», — запевнив у вересні Олександр Столяр.

  Днями ІнфоМалин знову мав розмову із підприємцем, і той принагідно повідомив наступне:

  «Я передивився записи усіх відеокамер, порозмовляв особисто із усіма водіями та диспетчерами. І не знайшов фактів, які б підтверджували цю ситуацію. Дітей з маршрутки не виганяли! До сих пір не розумію, хто і для чого такі речі придумує, але можу точно сказати, що нічого схожого не було».

  На завершення він додав, що діти-сироти, діти із багатодітних сімей та учасники бойових дій мають право їздити у його маршрутках безкоштовно.

  «У випадку, якщо би комусь і перелічених категорій осіб водій відмовив у безплатному проїзді, прошу одразу повідомляти нам державний номер автобуса по телефону, який зазначений у салоні кожної маршрутки», — наголосив Олександр Столяр.

Олена Петренко, infomalin.biz

 

Последнее изменение Четверг, 18/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework