×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині відкрили восьмий будинок для проживання одиноких громадян

Такий заклад створений на місці колишнього стаціонарного відділення дільничної лікарні. 3 грудня громада села та всі, хто допомагали реконструювати й облаштовувати заклад, прийшли на урочисте його відкриття.

У відділенні проживають 20 одиноких непрацездатних жителів Червоноармійського району. За рахунок державного бюджету вони забезпечуються чотириразовим харчуванням, лікуванням та повноцінним доглядом. Працюють у закладі 14 осіб – медичний персонал, кухарі, кочегари, доглядальниці, - повідомляє прес-служба обласної ради.

n 0412141869

Відкриття восьмого стаціонарного відділення такого типу в області є позитивним явищем у суспільстві, яке, хоч і переживає складні часи, але віднаходить можливості підтримувати тих, хто цього найбільше потребує. Таку думку висловив заступник голови обласної ради Руслан Годований. Він також наголосив: «Одною із найбільших чеснот людини є повага до старшого покоління. Кожна людина повинна бути впевненою, що або діти, або держава гарантують їй гідну старість».

«У світі все роблять дві речі – це ресурсне забезпечення і люди. Без людей нічого не буває. Тому дякую всім, хто коштами, матеріальною допомогою, власною працею допоміг відкритися цьому закладу», - зауважив заступник голови обласної ради та вручив грамоти з грошовими винагородами В’ячеславу Саку, столяру Червоноармійського територіального центру, та Аллі Халімовській, завідуючій відділення. Зважаючи на потреби, від себе особисто Руслан Годований передав закладу 15 комплектів постільної білизни.

Стаціонарне відділення вдалося реконструювати за рахунок коштів районного бюджету та благодійної допомоги місцевих підприємств.

n 0412141869 1

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework