×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі пройшла благодійна акція для дітей з особливими потребами

3 грудня 2014 року, коли весь світ відзначає Міжнародний день інвалідів, у підлітковому клубі «Пролісок» Міського культурно-спортивного центру відбулася благодійна акція для дітей з особливими потребами «Ти не один»

за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Про це повідомляється на сайті міської ради.

n 0412141873 1

«П’ятий рік поспіль двічі на тиждень до Підліткового клубу «Пролісок» поспішають мами зі своїми дітками – тут для них облаштоване комфортне місце для спілкування, навчання та змістовного дозвілля. Педагоги Світлана Іщук та Людмила Пінчук створюють доброзичливу атмосферу, організовують цікаві заняття та працюють над розвитком знань, умінь і навичок своїх вихованців. Матері дітей з особливими потребами залюбки беруть участь в організації та проведенні заходів та занять», - зазначає начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

Також вона поінформувала, що під час акції «Ти не один» усім присутнім своє хореографічне вітання подарував дитячий ансамбль «Мрія», учасники якого теж активно долучилися до конкурсів. Провідна тема заходу – «Ми любимо нашу Україну». Вихованці розмалювали мапу в національні кольори, слухали вірші про рідну Україну, подарували квіти своїм терплячим мамам та педагогам.

Усі отримали подарунки від небайдужих благодійників – Тетяни Ташилькевич та Катерини Табаченко – які постійно надають допомогу дітям з особливими потребами підліткового клубу «Пролісок».

n 0412141873

n 0412141873 3

n 0412141873 2

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework