×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Рятувальники і волонтери допомогли вимушеним переселенцям зі Сходу України теплими речами та одягом

4 грудня надзвичайники завітали до наших співвітчизників, які тимчасово проживають у готелі «Житомир», що розташований в обласному центрі.

Мета візиту несла у собі дві цілі: передати деяку побутову техніку, зимові теплі речі, що були зібрані силами працівників ДСНС, їх родин, волонтерів та не байдужих громадян. А також просто поспілкуватися з цими людьми та з’ясувати їхні потреби.

n 0412141877

Як повідомляють в У ДСНС у Житомирській області, під час розмови рятувальники, у першу чергу, цікавилися умовами в яких проживають мешканці зі Сходу України. За словами переселенців, практично усім необхідним вони забезпечені, але все ж таки залишаються деякі проблеми. Найбільша потреба стоїть у зимовому одязі та взутті, у меншій мірі – у засобах гігієни.

«Ми дуже вдячні всім, хто працює для того, щоб нам допомогти. Йде зима, ніхто з нас не розраховував на довгу подорож – хто що мав при собі, з тим і приїхав. Більшість ж і не думала, що покидають свої домівки на такий тривалий період часу» –розповідає одна із переселенок, до якої завітали рятувальники.

n 0412141877 1

За відносно невеликий проміжок часу, впродовж якого Житомирщина стала тимчасовим домівкою для вимушених переселенців, рятувальниками вже була пророблена величезна робота: оголошено збір теплих речей та засобів гігієни серед працівників оперативно-рятувальної служби, їх родин, волонтерських організацій та усіх небайдужих. До благодійної акції також залучилися учні-волонтери міської гімназії №3, мешканці обласного центру та друзі надзвичайників. Усі вони із задоволенням приєдналися до хвилі допомоги переселенцям у холодну пору року.

n 0412141877 2

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework