×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У столиці вчинив самогубство чоловік з Житомирщини

  У п'ятницю, 19 жовтня, у Києві за адресою Харківське шосе, 182 вистрибнув з 24 поверху житлового будинку чоловік, внаслідок чого помер на місці пригоди.
 
  Таку інформацію сайту УРА-Інформ повідомили в поліції Києва.
 
  «Як зазначається, потерпілого виявили місцеві жителі і відразу ж викликали карету швидкої допомоги. Прибувши на місце інциденту, медики констатували смерть чоловіка. З їх слів, хлопець від отриманих травм помер на місці», - зазначається у повідомленні.
   
Перша версія, яку розглядали співробітники правоохоронних органів, що чоловік проживав в цьому будинку, через те, що в одних капцях. Але переглядаючи камери спостереження встановили, що загиблий приїхав до будівлі на таксі, і вже був у цьому взутті.
 
  «О 07:08 консьєржка пустила його в будинок, а через 36 хвилин, з невідомих причин, чоловік стрибнув з загального балкона, залишивши на перилах недопиту пляшку віскі, мобільний телефон і гроші. Також при огляді тіла в кишені виявили чек одного з супермаркетів по вулиці Будівельників, де і була куплена пляшка з алкоголем», - інформує видання.
 
  Наразі подробиці події та особу загиблого встановлює слідство. Як повідомляє УРА-Інформ, ніхто з місцевих жителів раніше не бачив загиблого. Користувачі соцмережі зазначають, що ім'я загиблого Олександр, у 2006 році він закінчив гімназію у смт Черняхів Житомирської області.
 
Джерело: malininform.com
 

 
 

Последнее изменение Вторник, 23/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework