«Від того, як ви підготуєте та чому навчите своїх підлеглих тут, на полігоні, з такими людьми вам доведеться воювати проти ворога там, на війні»

  З особовим складом механізованих та танкових підрозділів 30 окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького були проведені бойові стрільби відділень.

 

  «Це вже не індивідуальна підготовка, де «кожен сам за себе», - каже заступник командира бригади, - тут оцінюється як командир відділення, так і підпорядкований йому підрозділ, а вже за якийсь час доведеться виконувати начально-бойові завдання в складі взводів, рот, батальйону та бригади в цілому».

 Під час колективної підготовки було передбачено також навчальні місця – поки одні військові практично виконують елементи тактичної підготовки та бойових стрільб, інші вдосконалюють свої вміння та навики під час надання медичної підготовки, в ході укладки боєприпасів у бойові машини, тактиці, топографії та інженерно-саперній підготовці, словом все те, що вкрай необхідно в зоні ведення бойових дій. Керівниками навчальних місць здебільшого були сержанти та офіцери з бойовим досвідом.

  «Від того, як ви підготуєте та чому навчите своїх підлеглих тут, на полігоні, з такими людьми вам доведеться воювати проти ворога там, на війні» - підводячи підсумок наголосив командир бригади на важливості якісного проведення занять з підлеглим особовим складом.

n2310184 1

n2310184 2

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework