Житомирянка про бебі-бокс: «У пакунку російські підгузки та шапочка на 13-річну дитину». ФОТО

  У мережі Фейсук матусі активно обговорють та викладають світлини отриманих бебі-боксів, і, звісно ж, аналізують їх, вислюються з приводу якості отриманих пакунків.

    Житомирянки не є винятком.  Звичайно, багато думок є з цього приводу. Цього ж разу ми покажемо та розповімо, що ж про бебі-бокс розповіла житомирянка Вікторія Брокарєва та й інші користувачі, які коментували її допис.    

  «Коли вже все необхідне придбали...на 12 день отримали бебі-бокс. Я навмисно зробила фото 13-річної доньки в шапочці з цього видатного пакунку! Це тільки мене одну цікавить, на який вік шапочка.... напевно, коли паспорт отримувати піде, то повинен одягнути», — зазначає жінка в тексті допису.

  А вже у коментарях інші користувачі закликали матусь перевірити підгузки з цього пакунку, оскільки є велика ймовірність того, що вони російські. Після цих слів автор допису виклала фото упаковки з підгузків, що входять до бебі-боксу. Виявилося, що саме ці підгузки дійсно виявилися російськими. Як доказ цього, ця світлина:

kd23101809 2

  Як то кажуть: «Скільки людей, стільки й думок». До бебі-боксів можна ставитися по-різному. Ми ж лише подаємо факти та думки деяких матусь з цього приводу.

kd23101809 1

Последнее изменение Вторник, 23/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework