У Житомирі виконком хоче придбати дві квартири для дітей-сиріт

  23 жовтня, під час спільного засідання депутатських комісій з питань бюджету та гуманітарних питань, керуючий справами виконавчого комітету Ольга Пашко повідомила, що місто отримало державну субвенцію в розмірі 948 тисяч 36 гривень на придбання житла для дітей сиріт.

   Про це повідомляє «Інсайдер Житомира».

  Вона також зазначила, що працівниками виконкому вже знайдено дві квартири, які відповідають вимогам Міністерства соціальної політики, проте не вистачає ще 118 тисяч гривень, щоб їх купити.

  За словами Ольги Пашко, обидні вони коштують по 463 тисячі 144 гривні. Одна загальною площею 33 м2, а інша – 35 м2. Знаходяться квартири за адресою вулиця Крошенська та С.Ріхтера. Враховуючи ціну, у міськвиконкому мало б залишитися ще 22 тисячі решти. Враховуючи те, що Ольга Пашко під час доповіді плуталася у цифрах, ймовірно, що вона просто допустила помилку.

  Якщо ні, то м2 у квартирах вторинного ринку, які знайшли працівники виконкому, коштуватиме близько 14 тисяч гривень. В той же час квартири від забудовника у Житомирі коштують від 9 тисяч гривень за м2, у вже готовому новобуді ціни варіюються від 10 500 за м2.

Джерело: «Інсайдер Житомира»

 

Последнее изменение Среда, 24/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework