×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

До Житомира приїхала делегація зі Швеції, аби оцінити кроки міста з енергозбереження

«Головна мета візиту представників Шведського посольства, корпорації НЕФКО та інших наших партнерів полягала у тому, щоб побачити проекти, які вже реалізовано в Житомирі. А також обговорити можливі шляхи продовження співпраці.

У Швеції насправді є великий досвід і багато ноу-хау, які вона може запропонувати», – поділився перший секретар посольства Швеції.

n 0512141881

На офіційній зустрічі гостей з керівництвом міста в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк зауважила, що подібні зустрічі стали доброю традицією, зустріччю з людьми, які для Житомира насправді є друзями.

Л.Цимбалюк подякувала присутнім: «Від громади міста прийміть слова вдячності за успішну реалізацію енергоефективних проектів у Житомирі. Ми готові до подальшої співпраці і будемо раді показати сьогодні вам напрацьовані проекти та об’єкти соціальної та комунальної галузі».

Генрік Нурбергразом із делегацією відвідали ряд об’єктів, модернізованих за сприяння міжнародної фінансової організації НЕФКО. Зокрема було оглянутокотельню, за адресою вул. Домбровського, 30, де була проведена повна заміна обладнання та дошкільний навчальний заклад №21, в якому провели термомодернізацію.

«Сподіваюся, що в рамках подальшої співпраці нам вдасться сконцентруватися на енергозбереженні та покращенні екології в місті. І я вірю, що деякі з цих проектів мають великий потенціал у Житомирі», – каже Генрік Нурберг.

Ознайомити представників Швеції зі своєю продукцією та послугами мали нагоду керівники житомирських підприємств, які спеціалізуються на енергозберігаючих технологіях. Перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин зазначив, що для реалізації енергоефективних заходів у місті в пріоритеті будуть залучатися житомирські компанії.

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework