Прокурору області скаржилися на депутата обласної ради-підприємця, який у Бердичкві скидає від автомийки екологічно небезпечні стоки у водойму

  Прокурор Житомирської області Любомир Війтович продовжує здійснювати виїзні особисті прийоми громадян за місцем їх проживання.

   Днями, 18.10.2018 року, керівником обласного відомства здійснено виїзд до  смт Ружин і м. Бердичів, які підпадають під юрисдикцію Бердичівської місцевої прокуратури, та проведено прийом громадян.

  Цього разу на особистий прийом прокурора області звернулися 13 громадян з різними проблемами.

  Зокрема, на прийомі у смт Ружин скарги громадян стосувалися дій ГУ Держгеокадастру в області, яким на даний час не виділено у достатній кількості земельних ділянок учасникам АТО. 

  Крім цього, заявники порушили проблему, що стосується наданих раніше в оренду земельних ділянок водного фонду на території Ружинського району, а саме, не поновлення орендарями нормативно-грошової оцінки цих об’єктів, а також на бездіяльність голови селищної ради, який відмовляється підписувати рішення сесії селищної ради.

  У скарзі ще однієї жительки районного центру йшлося про незадовільне, на її думку, досудове розслідування кримінального провадження за фактом скоєння смертельної дорожньо-транспортної події, у якій загинула її матір.

  На особистому прийомі прокурора області у Бердичеві громадяни скаржилися, зокрема, на тривале розслідування кримінального провадження щодо неналежного розгляду звернення працівниками місцевого відділу поліції, щодо шахрайських дій, а також щодо невиплати колишньому працівнику зарплати, відпускних та лікарняних облавтодором.

  Заяви громадян також стосувалися неправомірних дій депутата обласної ради, місцевого підприємця, який від автомийки скидає екологічно небезпечні стоки у водойму тощо. Інший же підприємець скаржився прокуророві області на те, що він, маючи усі передбачені законом дозволи на випалювання деревного вугілля, потерпає від тиску та скарг місцевих жителів, які незадоволені такою діяльністю.

   Любомир Війтович уважно вислухав усіх скаржників та, з метою прийняття законного рішення у кожному випадку, доручив керівнику Бердичівської місцевої прокуратури Вадиму Кожухарю та його заступнику Івану Бирко, за участю яких відбувався прийом, забезпечити ретельне вивчення кожної порушеної проблеми, вирішення якої належить до компетенції органів прокуратури.  

  Також окремим заявникам було надано роз’яснення вимог чинного законодавства.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Четверг, 25/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework