На Житомирщині оштрафовано депутата сільської ради, яка «спізнилася» із поданням щорічної електронної декларації майже на рік

   Коростишівською місцевою прокуратурою у судовому порядку доведено винуватість депутата однієї із сільських рад Малинського району у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

   Йдеться про те, що депутат органу місцевого самоврядування порушила вимоги  Закону України «Про запобігання корупції» щодо своєчасного подання електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

  Зокрема, декларацію про майнові статки за 2016 рік депутат сільської ради подала майже через рік – лише 30.03.2018 року, у той час, коли відповідно до вимог чинного законодавства, зобов’язана була подати до 1.05.2017 року.

  Постановою Малинського районного суду особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 172-6 КУпАП та застосовано адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян, що становить 850 грн.

 Прес-служба прокуратури Житомирської області

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Житомирі посадовця підозрюють у розтраті майже 270 тис грн бюджетних коштів

 На Житомирщині судитимуть лісоруба, який незаконно вирубав дерев на понад 400 тисяч гривень

До суду скеровано 29 обвинувальних актів про кримінальні корупційні правопорушення, 22 – щодо протидії незаконним порубкам лісу, 78 – у бюджетній сфері

 

Последнее изменение Четверг, 25/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework