Мама трьох дітей бореться з важкою недугою

  Навесні 2018 року у щасливій, люблячій родині Оленчуків із Житомира нічого не віщувало біди… Та несподівано Альона, здорова і вродлива мати трьох діточок, стала почуватися зле…

  Після обстеження в обласній лікарні медики винесли діагноз: апендикулярний абсцес, необхідне термінове хірургічне втручання. Тоді, у квітні, ще ніхто не міг знати, що цих операцій жінка перенесе аж шість! До попереднього діагнозу додасться ще й гостра кишкова непрохідність, - розповідає zvyagel.com.ua.

  Сьогодні Альона готується ще до однієї операції та довготривалої реабілітації. Фінансові можливості родини уже давно вичерпані. Чоловік Олег, заради порятунку дружини, робить усе, але грошей все одно бракує, борги сягнули 50 тисяч гривень.

  За допомогою зверталися до багатьох благодійних фондів та народних обранців, — поки лунають тільки обіцянки, а час невблаганно спливає. Звертаємося до всіх небайдужих людей із чуйним серцем: разом допоможемо одному із нас, зробимо так, щоб радість повернулася у родину Оленчуків! Пам’ятаймо, що не оскудіє рука того, хто дає, як пишеться у Святому письмі!

  Подаємо картковий рахунок у Приватбанку, куди можна відправляти пожертвування на лікування: 5168-7427-1487-3316, отримувач Оленчук Олег Володимирович (чоловік), моб.: 097-397-13-17, 066-200-66-11.

  Будьмо милосердними!

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework