×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирський рибоохоронний патруль провів рейди по ринках міста Бердичева. ФОТО

  У вівторок, 23 жовтня, оперативною групою рибоохоронного патруля проведено рибоохоронні заходи на ринках міста Бердичів.

  Правопорушення були виявлені на ринках «Центральний» та «Червона гора». Так, було складено 5 адміністративних протоколів за порушення порядку придбання, збуту водних біоресурсів (ч.1 ст.88-1 КУпАП).

  Правопорушники продавали рибу карась, короп, товстолоб без документа, що підтверджує законність їх придбання та сертифікату якості. Риба, загальною вагою 42,5 кг, була вилучена з незаконного обігу. За дане правопорушення передбачена адміністративна відповідальність за частиною 1 статті 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення з накладанням штрафу від 30 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто до 1700 грн, з конфіскацією водних біоресурсів чи без такої.

  Закликаємо усіх громадян – будьте свідомими та дбайте про своє здоров’я! Завжди вимагайте документи на рибу у продавців. Має бути товарна накладна та ветеринарне свідоцтво (сертифікат якості). Це гарантія того, що Ви придбаєте безпечний для здоров’я, якісний продукт.

  Житомирський рибоохоронний патруль закликає усіх громадян дотримуватись Правил любительського і спортивного рибальства!

  Якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства, незаконного збуту водних біоресурсів, а також продажу заборонених знарядь лову повідомляйте про це на телефони «гарячої лінії»: (0412)24-57-81, 0674146074.

ok 25.10.200jpg

Джерело: berdichev.biz

 

Последнее изменение Четверг, 25/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework