×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На закупівлю бронежилетів із обласного бюджету виділять 119 тис. 600 грн

На черговому засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності, яке відбулося 3 грудня, розглядали питання про заявку обласного військового комісаріату щодо закупівлі бронежилетів, засобів зв’язку

для військовослужбовців роти охорони за кошти обласного бюджету та погодження розподілу обсягу субвенції з держбюджету.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

n 0512141883 1

Як проінформував директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Геннадій Забродський, ця субвенція у розмірі 47 млн 161 тис гривень надійшла вчора з держбюджету на погашення заборгованості у різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися і постачалися населенню. Різниця в тарифах виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування.

Щодо заявки обласного військкомату, депутати проголосували одноголосно та рекомендували погодити виділення коштів із обласного бюджету у сумі 119 тис. 600 грн. для закупівлі бронежилетів та 243 тис. 995 грн. для військовослужбовців роти охорони Житомирського обласного комісаріату.

Питання розподілу субвенції також погоджено.

n 0512141883

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework