Як на Житомирщині екскурсії для людей з вадами зору проводили. ФОТО

 У межах реалізації проекту «Світ відкриває нас» громадською організацією «Житомирська обласна спілка культури та мистецтва інвалідів» проводяться дводенні екскурсії для людей з вадами зору.

  «Вже вдруге наша громадська організація реалізовує проект, який направлений на культурний розвиток людей з вадами зору. Якщо минулого року ініціатива називалась «Ми відкриваємо світ», то цього року все навпаки – «Світ відкриває нас». Адже хочемо продемонструвати, що людина з вадами зору також може відвідувати музеї та цікаві історичні місця», - відмітила голова ГО «Житомирська обласна спілка культури та мистецтва інвалідів» Валентина Позняк.

  Протягом двох днів  учасники екскурсії відвідали садибу зеленого туризму «Стара Гребля» (с. Облітки, Радомишльського р-ну), Малинський лісотехнічний коледж та музей М.М. Миклухо-Маклая (м. Малин), садибу зеленого туризму «Полісся» (с. Рудня-Вороб'ївська, Малинського р-ну), жіночий монастир Афонської Ікони Божої Матері (с. Чоповічі, Малинського р-ну). Фінальним пунктом дводенного туру стала оглядова екскурсія Житомиром.

  Також під час екскурсії в садибі «Стара Гребля» було проведено майстер-клас зі скандинавської ходьби.

  Наступні екскурсії заплановано провести у листопаді.

  Нагадаємо, що у Житомирі для гідів та працівників музеїв області провели навчання з аудіодискрипції.

  Довідково. Проект «Світ відкриває нас» від ГО «Житомирська обласна спілка культури та мистецтва інвалідів» реалізовується в рамках фінансової підтримки ІГС від Житомирської ОДА у 2018 році.

kd25101810 2

kd25101810 2

kd25101810 2

 Джерело: Житомирська ОДА

 

Последнее изменение Четверг, 25/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework