Житомирська активістка висловила недовіру Сергію Сухомлину та Наталії Чиж

  У мережі Фейсбук містяни активно обговорюють рішення житомирських владних структур  накласти вето на результати цьогорічного голосування «Бюджету участі».

 

  Не лишаються осторонь, а висловлюються з цього приводу й активісти, чиновники, як теперішні, так і колишні. У цьому матеріалі ми хочемо також порушувати тему, яку останніми днями обговрюють чи не найбільше — скасування, визнання недійсними результати цьогорічного голосування житомирян у «Бюджеті участі».

  Наприклад, житомирська громадська діячка Ірина Коцюба зазначила в своїх останніх дописах:

  «Хто може допомогти? 23 та 24 жовтня подала 2 петиції про недовіру голові міста та секретарю міської ради, перевірка модератором триває досі. Скільки по часу повинна тривати перевірка модератором?

  На виконання Закону України "Про звернення громадян" на сайті Житомирської міської ради запроваджено сервіс "Електронні петиції".

  Електронні петиції — це колективне звернення громадян, що дає можливість донести свої ініціативи до Житомирської міської ради. Петиція має набрати не менше 250 підписів впродовж трьох місяців для її подальшого розгляду відповідальними особами Житомирської міської ради. Електронні петиції повинні стосуватися питань, які стосуються повноважень та компетенції Житомирської міської ради.

  П.с. все в цьому світі повертається бумерангом!».

kd25101811 1

  «Ось і маніпуляції міської ради. Варіант #2 не спрацював. Ми скоріше дізналися, чим Чиж подумала. Команда "Самопомочі" та БПП запустили "крота" в кордраду БУ, за якого всі депутати проголосували. І так, пан Роко, проживає за межами міста та прописан в іншій області, сплачує податки не в Житомир і на секундочку - є ЧЛЕНОМ кордради Бюджету Участі!

  Ольга Приходченко, Анна Головко (Anna Golovko), Evgeniy Chernysh, чому Ви пропустили чужака, що суперечить Положенню БУ м.Житомира, а саме п.4.19.3?

  Звертаюсь до депутатів Житомирської ради та голів фракцій! Скільки Ви ще будете терпіти підстави секретаря міської ради? Може досить бути лохами! Ви проголосували за чужака, бо відповідальна особа (секретар міської ради) все зробила під себе..."з ким п'ю з тим і працюю - це її принцип", ось і тракторист знадобився.

  Члени кордради — члени територіальної громади Житомира», — йдеться у ще одному дописі активістки.

kd25101811 2

  «Після блокування міським головою Сергієм Сухомлином Бюджету Участі 2018, рейтинг демократії в місті впав взагалі нижче плінтуса», — зауважує з цього приводу Володимир Кропивницький, депутат Житомирської міської ради.

  А користувач Олександр Міщенко у своєму коментарі зазначив: «Як на мене, то рішення Сухомлина ветувати результати голосування -ПОЛІТИЧНЕ!».

  Висловся з приводу вищезгаданої новини й Валерій Онопрієнко, екс-депутат Житомирської міської ради:

  «І знову про бюджет участі. Наразі надсилаю заяву на ім'я голови коордради Андрей Шелестюк. (Текст заяви додається), вважаю, що авторам проектів буде не зайвим написати аналогічну.

  Прошу Вас, у визначений чинним законодавством термін, надати мені, автору двох проектів переможців бюджету участі м. Житомир - 2018 NN 21 та 24 підтверджені факти махінацій, підкупу, фальшування, які проводились особисто мною, чи за моїм дорученням та могли призвести до викривлення результатів голосування, порушення Положення про бюджет участі, порушення норм демократії, принципів, які закладені в основу партиципаторного бюджету України. В разі відсутності доказовихї порушень прошу вказати причини, з яких порушується Положення в частині невизначення переможців за результатами голосування. Дану заяву прошу розглянути на засіданні 25.10.18 року».

kd25101811 3

  Існує дуже багато різних думок з цього приводу: дехто розуміє рішення владних структур, з приводу останньої новини, яка стосується «Бюджет участі», але дуже багато й таких коментарів, вражень, думок, зокрема, й користувачів Фейсбук, які кардинально інші — люди просто не розуміють, негативно висловлюються, коментуючи рішення житомирської влади. Кожен має право висловити свою точку зору. у цьому матеріалі ми лише вкотре порушили досить нашумілу тему останніх днів.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework