Звягельчанин заявив про катування в місцевому відділі поліції

  До редакції сайту Новограда-Волинського 04141.com.ua надійшла інформація з приводу можливого перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством, вчиненого поліцейським Новоград-Волинського відділу поліції.

 

  Достеменно було відомо, що під час конфліктної ситуації з правоохоронцем один з мешканців нашого міста отримав тілесні ушкодження. Про це повідомляє 04141.com.ua

  Через власні перевірені джерела редакції сайту вдалося розшукати учасника конфлікту. Його звати Сергій, він мешканець міста Новограда-Волинського (свої повні анкетні дані він просив не вказувати оскільки боїться за своє життя та здоров'я).

  З приводу вказаної події Сергій розповів:

  "19 жовтня я перебував у місцевому кафе "Чебуречна". В цей час на службовому автомобілі "Mitsubishi Outlander" приїхали працівники поліції, які запропонували мені проїхати з ними до Новоград-Волинського відділу поліції для дачі пояснень. Після нетривалих "переговорів", я сів до салону автомобіля та поїхав з ними. Коли ми прибули на місце, біля відділку нас очікував заступник начальника Новоград-Волинської поліції. Який запропонував мені (для прикриття моєї нібито протиправної діяльності платити йому данину. Я відмовився, і в мій бік почали лунати погрози, після чого мене почали бити. Це відбувалося у приміщенні відділу поліції біля чергової частини. Бив заступник і двоє поліцейських, які мене привели до відділку. При цьому я падав та втрачав свідомість. Це катування тривало досить довго. При цьому в приміщення заходив хтось зі старших, я так зрозумів, що начальник поліції та запитав присутніх: "Що хлопці працюєте? Ну працюйте. Після цього, також в мене під час перебування в відділі поліції відібрали ключі від житла та автомобілів, які мені повернули лише через кілька днів. Один з моїх автомобілів, через деякий час знайшли підпаленим. На даний час я лікуюся у місті Києві та боюся за своє життя, оскільки мені вже погрожували правоохоронці та місцеві бандити, щоб залагодити ситуацію".

  У прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області сайту 04141.com.ua, 26 жовтня 2018 року розповіли подробиці вказаної події.

  "20 жовтня Новоград-Волинським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 ККУ (Перевищення влади або службових повноважень). Нині воно передано до прокуратури для визначення підслідності. Кримінальне провадження розпочато за заявою жителя м. Новограда-Волинського, якого поліцейські затримували та доставляли до місцевого відділу поліції 18 жовтня за вчинення хуліганських дій. Так, він вибивав двері квартири колишньої співмешканки, а також наніс тілесні ушкодження іншому чоловікові. Коли прибули за викликом поліцейські групи реагування патрульної поліції, заявник поводився агресивно, шарпав їх за формений одяг, на зауваження не реагував. За таких обставин поліцейські застосували спецзасіб - кайданки."

  Всі крапки на "і" у вказаній ситуації мають розтавити слідчі в рамках вказаного вище кримінального провадження.

  Як повідомляв 04141.com.ua, на Житомирщині поліція затримала підозрюваного у розбещенні 11-річної дівчинки.

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 26/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework