Житомиряни просять створювати в місті кімнати родини та дитини, а також громадські туалети

   Відповідне звернення з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради 24 жовтня цього року.

 

  «В місті є відчутна нестача кімнат з пеленальними столами (те, що раніше називалося кімнатою матері і дитини, але ж не тільки мами цим займаються. Беріть приклад одразу з розвинутих країн, там або дві кімнати окремо для тата і дитини і окремо для мами і дитини, чи одна сумісна — родини і дитини). А також є нестача загальнодоступних туалетів по місту. Ну і звісно не вистачає банальних вказівників, де ж ці "туристичні об'єкти" знаходяться. А ще є "чудовий" закон № 7277, який забезпечує місцеву владу безкоштовними робочими кадрами д ля обох цих гострих питань.

  Будь ласка, розгляньте можливість та складіть план поступової реалізації створення кімнат "родин і дитини",а також туалетів у місті — хоча б по одному на 4 квартали, а також розміщення вказівників до них. Будь ласка, врахуйте необхідність у наявності хоча б мінімальних засобів гігієни (присипка, серветки, підгузки, тепла вода (хоча б за додаткову платню) та врахуйте важливість інформування населення про етапи реалізації цього плану.», — йдеться в тексті петиції.

  Зауважимо, що це звернення отримало вже 7,2% від потрібної кількості підписів. Наразі триває їх підписів. Підтримати петицію можна тут.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework