«Відсутність зовнішнього освітлення та незадовільний стан вулично-дорожньої мережі стали величезною проблемою»

  Відповідне звернення від мешканців села Вереси з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради 24 жовтня цього року.

 

 «Ми, жителі с. Вереси, звертаємося з проханням посприяти створенню безпечних та комфортних умов проживання членів громади шляхом облаштування вуличного освітлення та ремонту вулично-дорожньої мережі.

  Відсутність зовнішнього освітлення та незадовільний стан вулично-дорожньої мережі наших вулиць стали величезною проблемою, яка створює високу соціальну напругу в громаді, давно і гостро обговорюється серед людей. До того ж відсутність освітлення створює передумови підвищеної злочинності.

  Виходячи з вищевикладеного, просимо Вас при формуванні місцевого бюджету Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 бюджетний рік передбачити капітальні видатки на освітлення та ремонт дорожнього покриття вулиць нашого мікрорайону: вул. І. Огієнка, Г. Сковороди, І. Франка, вул. Лісова та ін...», — йдеться в тексті петиції.

  Зауважимо, що це звернення отримало вже 2,4% від потрібної кількості підписів. Наразі триває їх підписів. Підтримати петицію можна тут.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework