«П'яний чоловік кричав, лаяв та розмахував руками, що довело нас до стресу та страху за своє життя та життя дитини»

  Відповідне звернення з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради 26 жовтня.

 

  У ньому житомирянка порушує питання проїзду пасажирів у нетверезому стані, які іноді поводять себе агресивно, неадекватно. Жінка розповідає власну історію, яка трапилася з нею та її дитиною.

  «Згідно з діючим законодавством України кожен громадянин країни має право на безпечний та спокійний проїзд в громадському транспорті. Проблема ПРОЇЗДУ ЛЮДЕЙ У СТАНІ АЛКОГОЛЬНОГО СП'ЯНІННЯ у ТРАНСПОРТІ, зокрема - в нових маршрутних автобусах, є нагальною і потребує контролю та вирішення. 
  Так, після свята Покрови, 15 жовтня 2018 р., близько 12:50, ми з маленькою дитиною у дитячому візочку та мамою-інвалідом, зайшли в маршрутку № 53 А, яка рухалася в сторону центра міста (заходили ми на зупинці Стоматологічна поліклініка на Крошні). На місті для візочків та інвалідів стояв ЧОЛОВІК у абсолютно НЕТВЕРЕЗОМУ СТАНІ. Ввічливо попрохавши його звільнити місце для коляски, ми з дитиною натрапили на ВКРАЙ ШОКУЮЧУ РЕАКЦІЮ. Чоловік почав кричати на нас, що ми заважаємо йому їхати, лаяв та розмахував руками, чим ввів нас у стан СТРЕСУ та СТРАХУ за своє життя та життя дитини. При цьому водій НЕ зробив ЖОДНОГО зауваження порушнику.
  Прошу ввести елементарний КОНТРОЛЬ СТАНУ пасажирів з боку водія і забезпечити БЕЗПЕКУ ПРОЇЗДУ В ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ, адже проїзд - платний, і МИ, СУМЛІННІ ГРОМАДЯНИ, МАЄМО ПОВНЕ ПРАВО на СПОКІЙНЕ ПЕРЕСУВАННЯ МІСТОМ», — йдеться в тексті петиції.

  Наразі звернення отримало 3,6% від потрібної кількості підписів. Наразі триває їх збір. Підтримати петицію можна тут.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework