Житомирщина знову "з теплом", за виключенням однієї теплопостачальної компанії

  Із 26 теплопостачальних організацій Житомирщини одне теплопостачальне підприємство не отримало від свого постачальника – НАК «Нафтогаз України» - номінацій газу в жовтні поточного року. Інформація про підтверджені обсяги досі не надійшла оператору ГРМ ПАТ «Житомиргаз».

 

  Через незаведені ліміти КП "Іршанське комунальне підприємство" Іршанської селищної ради не може розпочати опалювальний сезон. Тепло у помешканнях може з’явитися у разі затвердження потрібних обсягів природного газу постачальником НАК Нафтогаз України, поки ж дане підприємство залишається без тепла, зазначає zt.104.ua.

  «Згідно законодавства непобутовий споживач, який є юридичною особою, укладає два договори: на розподіл - з оператором газорозподільної мережі (ГРМ), та постачання природного газу - з постачальником природного газу, в даному випадку - НАК «Нафтогаз України». Планові обсяги природного газу на кожен місяць АТ «Укртрансгаз»  доводить до  оператора ГРМ ПАТ «Житомиргаз» в установленому порядку. У свою чергу, «Житомиргаз» виконує контролюючу функцію споживання природного газу в межах підтверджених обсягів», - розповідає директор комерційний ПАТ «Житомиргаз Лариса Продоус.

  Станом на 30 жовтня Дочірнє підприємство НАК Нафтогаз України АТ «Укртрансгаз» довів  інформацію про затверджені обсяги природного газу для 25 підприємств ТКЕ області , що буде актуальною лише по 31 жовтня. Щоб у домівках жителів області було стабільно тепло теплопостачальні організації повинні  сьогодні/завтра домовитися із НАК про вчасне та оперативне заведення необхідних обсягів блакитного палива, щоб забезпечити роботу котелень з 1 листопада поточного року.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework