×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині чоловік може отримати до 8 років за викрадення трактора з території лісництва

  Відділ комунікації поліції повідомив про затримання 25-річного екс-судимого, який намагався викрасти трактор  марки “МТЗ-82” з території лісництва Романівського району.

  Поліцейські оперативно розшукали викрадену техніку та затримали її викрадача. Триває досудове розслідування.

  Заява про викрадення транспортного засобу надійшла до Романівського відділення поліції уранці 27 жовтня. За наявними відомостями, уночі хтось потрапив на територію лісництва у селищі Биківці і з приміщення гаража викрав трактор МТЗ-82.

  У результаті опитування місцевих мешканців та працівників лісгоспу правоохоронці визначили коло осіб, які могли бути причетними до правопорушення. Серед них був і колишній засуджений 25-річний мешканець сусіднього району.

  Молодика співробітники поліції виявили за місцем його проживання. За його словами він дійсно вирішив вкрасти транспортний засіб, викравши його для того, щоб дістатися додому вночі. Серед декількох транспортних засобів брав саме трактор, адже зміг завести його без ключів.

  Наразі зловмисника затримано в рамках кримінального провадження.

  В рамках статті 208 Кримінального Кодексу України за скоєний злочин чоловік може отримати “бонус” у вигляді позбавлення волі на строком від 5 до 8 років.

Джерело: zh.oblast.online

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework