×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині побудують «Прозорий офіс» майже за 40 мільйонів гривень

  Баранівська міська рада планує до кінця 2019 року побудувати в центрі міста «Прозорий офіс» з блокованими приміщеннями торгово-тренінгового центру і готова заплатити за нього 39,7 млн грн.

  Інформація про тендер опублікована на порталі Prozorro.

  "Будівництво прозорого офісу з блокованими приміщеннями торгово-тренінгового центру за адресою: вул. Звягельська, 7Б, м. Баранівка. Баранівський район, Житомирська область. Очікувана вартість: 39 716 312 грн", - йдеться в оголошенні на порталі Prozorro.

  Предмет договору складається з двох пускових комплексів (двох черг):
-1-й пусковий комплекс: Прозорий офіс (1-ша черга будівництва), який планується фінансувати за кошти державного та місцевого бюджету;
-2-й пусковий комплекс: Торгово тренінговий центр (2-га черга будівництва), який буде частково профінансований коштом Європейського Союзу, відповідно до взятих Баранівською міською радою зобов’язань в рамках виконання проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ» згідно грантового договору.

  Згідно реєстру отриманих тендерних пропозицій, участь у тендері взяли: ФОП "Дерев'янко Валентина Миколаївна", ТОВ "Будівельна компанія "Сагат", ПРБФ "Комунальник" та ТОВ НВФ Термоуніверсал. Найнижча вартість тендерної пропозиції була запропонована ТОВ НВФ Термоуніверсал і склала 31 460 365,45 грн. Аукціон завершився 16 жовтня, а 19 жовтня члени тендерного комітету прийняти рішення про відхилення всіх тендерних пропозицій.

  Нагадаємо, Баранівська громада отримає 7,2 млн грн на будівництво «Прозорого офісу»

Джерело: baranivka.blogspot

 

Последнее изменение Суббота, 03/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework