Відомий житомирський гурт та неординарний бердичівлянин вдало підкорюють шоу Х-фактор. ВІДЕО

  Одразу двоє представників із Житомирщини гідно представили нашу область на сцені відомого шоу «Х-фактор». Вчора, 3 листопада, відбувся останній, десятий, відбірковий кастинг до відомого талант-шоу, у якому взяли участь житомирський гурт ZERNO та бердичівлянин Максим Свиренко.

  ZERNO виконали свою авторську пісню під назвою "Острів", а Максим заспівав відому композицію в інтерпритації співака Michael Bublе, яка називається Feeling Good.

  Перші дуже талановиті, амбітні хлопці, які грають в стилі "інді", другий — харизматичний, неординарний юнак, який зумів вразити суддів. Одразу обоє конкурсантів потрапили до тренувального табору: Максиму всі четверо членів журі сказали "так", а гурту ZERNO забракло одного голосу, аби рішення суддів було одностайним. Ми щиро радіємо за наші таланти Житомирщини, яким вдається проявити себе, показати свої творчі здібності на всю країну та вдало крокувати творчим шляхом на відомих талант-шоу.  

   Відзначимо, що цього року, як і минулого, в журі проекту Х-фактор-9 сидять ті ж самі відомі українські артисти: Настя Каменських (NK), Андрій Данилко (Вірка Сердючка), Дмитро Шуров (Pianoбой), а також Олег Винник.

  Повертаючись до наших конкурсантів із Житомирщини, відмитимо, що гурту ZERNO судді порадили продовжувати розвиватись, шукати свій стиль, своє "сценічне обличчя", свій образ, їх похвалили за те, що грають українську, якісну музику, рухаються в потрібному напрямку. Максиму ж Свиренку члени журі теж зробили немало компліментів, юнак зумів їх здивувати своєю оригінальністю, самобутністю, "фірмовістю", стильністю виконання. Хлопцю навіть сказали, що в нього дуже гарний образ, він ніби прийшов із 90-х.  

  Щиро радіємо за таких талановитих виконавців та гуртів із Житомирської області, а також зичимо насправді підкорити Х-фактор та гарно проявити себе в ньому! Продовжимо слідкувати за нашими земляками та їх творчим шляхом у відомому проекті. А поки ж пропонуємо переглянути вчорашні виступи гурту ZERNO та Максима Свиренка на Х-факторі. До відео додаються ще й описи, з якими ви, шановні читачі, теж можете ознайомитися.

  «Замечательный папа девочки Полины вместе со своей группой готов спеть на сцене шоу Х-фактор 2018 в Киеве. Именно дочка Поля является главным слушателем и критиком своего папы - солиста группы ZERNO. Удастся ли этим парням покорить сцену проекта уже сейчас? Смотрите в шоу Х-фактор. Десятый кастинг!», — зазначається в текстівці до відео. 

  "Очень творческий парень готов спеть для вас на сцене шоу Х-фактор 2018 в Киеве. Максим уже смирился, что его называют белой вороной и смеются на ним. Но именно сегодня он приехал, чтобы покорить столицу, сцену самого музыкального проекта страны и доказать всем, какой он особенный. Не пропустите выступление Максима на проекте Х-фактор. Десятый кастинг!", — йде мова в описі під відео.

 

Последнее изменение Воскресенье, 04/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework