За останні декілька років на придбання зупинок громадського транспорту у Житомирі було виділено півмільйона гривень

  Про це стало відомо з відповіді на інформаційний запит, який ми надіслали до Житомтрської міської ради.

 

  «Ваш запит, щодо надання інформації про зупинки громадського транспорту по вулиці Київська, розглянуто виконавчими органами Житомирської міської ради. Відповідно до ст. 1 Закону України "Про доступ до публічної інформації" публічна інформація — це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.

  На п. 1 запиту надаю згідно Програми розвитку міського громадського транспорту міста Житомира на 2016‒2019 роки сесією Житомирської міської ради було виділено 500,0 тисяч гривень на придбання зупинок громадського транспорту КП "ЖТТУ" Житомирської міської ради.

  На пункт 2,3 запиту інформую, що зупинку КП ЖТТУ не змінювалися, а були переміщені до майдану Смолянського», — йдеться у відповіді на інформаційний запит.

  Відповідь на інформаційний запит підписана заступником Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Житомирської міськради Дмитром Ткачуком.

Последнее изменение Понедельник, 05/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework