В Радомишлі продовжується реконструкція та ремонти спортивних об’єктів. ФОТО

  Проект реконструкції спорткомплексу «Динамо» реалізується за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні з місцевим бюджетом. Загальна вартість проекту складає близько 16 108 тис. гривень, з яких 30% кошти співфінасування з місцевого бюджету.

 

  На даний час профінансовано проведення будівельно-монтажних робіт на суму 3 млн. 480 тис. грн. Про це повідомляє radomyshl.com.

  Вже утеплено стіни будівлі, підготовлена стіна для центрального панно, закріплено металеві конструкції для глядацьких місць в середині спорткомплексу.

  Завершення реконструкції об’єкту планується в грудні місяці цього року.

  На стадіоні «Авангард» проводиться поточний ремонт: встановлено світлодіодне освітлення на універсальному спортивному майданчику із синтетичним покриттям, що дало змогу займатися футболом як починаючим спортсменам так і досвідченим, на період реконструкції спортивного комплексу. А також проведено ремонт роздягалень для гравців (душових кімнат, санвузлів), відремонтовано балкон в адмінбудівлі стадіону. Планується будівництво системи поливу футбольного поля, яка дасть змогу підтримувати природне покриття в належному стані.

sporto 2

sporto 3

Джерело: radomyshl.com

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework