Якою може стати одна з вулиць Малина після реконструкції? ФОТО

  Днями у великій залі за участі громадськості відбулося обговорення проекту реконструкції  вулиці  Кривенчука.

   Про це повідомляє malyn-rada.gov.ua

  Головний архітектор міста Олексій Візіренко презентував на загал попередній проект, де візуально (комплексно та детально)  позначено основні об’єкти оновленої вулиці. Зокрема, пропонується розширити вулицю за рахунок існуючих зараз тротуарів, асфальтне покриття – замінити плиткою. На вулиці має бути достатньо лавок для сидіння, декоративні дерева, газон, засіяний  травою, та, за бажанням, декоративні фігурки людей чи тварин. А з боку пошти — стаціонарна сцена для заходів.

  Присутні надали свої зауваження. Приміром, плитку бажано зробити з граніту: у неї більший термін експлуатації, вона зручніша для дитячих машинок, колясок, скейтів. Також ретельно треба підходити до вибору зелених насаджень — вони мають давати тінь та бути водночас декоративним елементом. Одностайно усі погодили прибрати з центру вулиці дерев’яні будиночки для торгівлі. Питання викликало й місце розташування сцени, яка за наявного місця може бути завузькою для виступів колективів.

  Відтак усі зауваження відділ містобудування та земельних відносин має узагальнити, аби врахувати у розробленні проекту. Також пропозиції можна надавати у письмовому чи електронному вигляді (адмінприміщення, каб. №119, електронна адреса: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.).

kd06111805 2

malyn-rada.gov.ua

Последнее изменение Вторник, 06/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework